Ποιοι Είμαστε

Η Κυριακούλη Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύεται το 1979 και δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου χρωμάτων, ειδών κιγκαλερίας, φωτισμού και διακόσμησης μέχρι και σήμερα. Η εταιρία στεγάζεται σε έναν ειδικά σχεδιασμένο και σύγχρονα εξοπλισμένο χώρο στην οδό Αγ. Βαρβάρας 19, στο Αιγάλεω.

Η πολυετής εμπειρία που διαθέτει η Κυριακούλη Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε. στον χώρο του εμπορίου και το έμπειρο προσωπικό της την καθιστά απόλυτα ικανή να δώσει συμβουλές και λύσεις σε κάθε πρόβλημα του καταναλωτή, ακολουθώντας πιστά τις Ευρωπαϊκές οδηγίες.

Η Κυριακούλη Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε. έχει δημιουργήσει ένα έμπιστο και ικανό δίκτυο συνεργατών το οποίο είναι δίπλα στους καταναλωτές προκειμένου να υλοποιήσουν κάθε τους επιθυμία.

Η Κυριακούλη Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε. τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη στον τομέα της χονδρικής πώλησης προμηθεύοντας κατασκευαστικές εταιρείες, αλυσίδες σούπερ μάρκετ και χρωματοπωλεία της ευρύτερης περιοχής.

Διατηρώντας τις παραδοσιακές και οικογενειακές αξίες, πορεύεται με τον ίδιο ζήλο για την σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών, την ποιότητα των προϊόντων και το πρωτοποριακό design.

Copyright © 2024 Kyriakouli.gr, All rights reserved. | Magento Support by Fixit.gr