Η ρομαντική διακόσμηση είναι ιδανική για την Άνοιξη, καθώς συνδυάζει τα ανοιχτά χρώματα και τα εκλεκτικό στιλ στα έπιπλα, αντανακλώντας μια cozy αίσθηση. Δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε έπιπλα και διακοσμητικά. Αρκεί να επιλέξετε με σύνεση τα σχέδια, τα χρώματα και τα σχήματα. Για περισσότερες ιδέες διαβάστε παρακάτω.

Χρώματα και σχέδια

Είναι εύκολο να το παρακάνετε όταν θέλετε να πετύχετε αυτό το ρομαντικό – ανοιξιάτικο décor. Προτείνουμε να επιλέξετε δύο ή τρεις επιφάνειες που θα διαθέτουν στοιχεία με floral μοτίβα, σε ανοιχτά χρώματα όπως το λευκό και μια παλέτα ροζ αποχρώσεων. Δημιουργήστε το τέλειο φόντο της Άνοιξης με μια ταπετσαρία που διαθέτει ανθισμένα λουλούδια σε αυτές τις αποχρώσεις. Εμπλουτίστε το look με όμορφα βάζα από πορσελάνη σε σχέδια που ταιριάζουν με το σύνολο, τοποθετημένα έξυπνα.

Τα έπιπλα

Μια λέξη μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα έπιπλα-κλειδιά που θα δημιουργήσουν ρομαντικό look: εκλεκτικό. Και αυτό σημαίνει μια μίξη φίνων υλικών και προσεκτικά σχεδιασμένων αντικειμένων. Για να επιτύχουμε τη cozy αίσθηση επιλέγουμε ένα στρογγυλό ξύλινο τραπέζι που φέρνει την οικογένεια και τους φίλους κοντά και το συνδυάζουμε με μερικές κομψές ξύλινες/βελούδινες καρέκλες σε γκρι και ροζ χρώματα που ταιριάζουν με την ταπετσαρία. Για να μην το παρακάνετε με το “Romantic country” look που προσθέτει το ξύλο στο δωμάτιο, επιλέξτε τα υπόλοιπα έπιπλα σε φωτεινό λευκό: όπως η βιτρίνα υψηλής ποιότητας, η συρταριέρα και ο εκπληκτικός, αντικέ καθρέφτης τοίχου που προσδίδουν μια vintage πινελιά στο χώρο.

Πηγή: https://www.inart.com/el/blog/romantic-country-ena-yperoxo-look-gia-tin-anoiksi.html